Elérhetőségek

3324 Felsőtárkány, Koronás u. 36.

info@sikeaniko.hu

+36 70 676 0702

Írd be a keresett szót, majd nyomd meg az Enter billentyűt
 
A gyengédség ereje

Ringató masszázs

„Amit keresel,
az is keres téged.”
(Rumi)

Mi a ringató masszázs?

A ringató masszázs egy gyengéd és biztonságos életmódmasszázs, mely arra ösztönzi testünket, hogy megpihenjen, miközben oldódnak az érzelmi és fizikai traumák.

A ringató masszázs során a ringató és hullámszerű mozgások előhívják a testemlékeket a méhben lévő magzati tapasztalatokról, valamint a csecsemőkori ringatásról. A biztonság, törődés és odafigyelés révén a mélyen lerakódott blokkokat szabadon engedjük, így segítve, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal.

Mik a jótékony hatásai?

A ringató masszázsnak számtalan előnye van, melyek túlmutatnak az általános relaxáción:

 • Lebontja a fizikai és érzelmi gátakat.
 • Oldja a mélyen lévő izmok feszültségét, az érzelmi blokkokat.
 • Segíti az önelfogadást, önismeretet.
 • Segít megteremteni a harmóniát.
 • Lazítja a merev ízületeket, növeli a rugalmasságot, nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé.
 • Egyidejűleg ellazít és feltölt energiával.

Hogyan történik?

A ringató masszázs során apró, pici mozdulatokkal elringatom a testet (a masszázs ruhában történik). Olyan érzés kelt hatalmába, mint amit az édesanyja pocakjában érez a magzat: meghitt, békés érzetet ad. A ringató, pulzáló, nyújtó mozgásokat rendkívül óvatosan alkalmazom a teljes testen. Megtaláljuk a megfelelő ritmust, melyek szabályos mintázata megteremti az áramlást és a könnyűség érzetét. Ezáltal a benned lévő érzelmi blokkok feloldódnak, az energiák szabadon áramolnak – mindez anélkül, hogy az ellenállást letörnénk vagy mindezt erőltetnénk. Az eredmény a megújulás, a kibővülés, az elevenség érzése, csakúgy mint a kipihentség, boldogság, gondtalanság, nyugalom. Egy teljesen boldog jelenlét.

Kiknek ajánlott?

 • A lágy, gondoskodó ringatásnak köszönhetően különösen hasznos azoknak, akik valamilyen traumát éltek át – de nem helyettesíti ilyen esetekben a gyógyászati kezelést.
 • A szülők megtanulhatják, hogyan nyugtathatják meg gyermeküket ringató masszázzsal a sötétben való félelem, érzelmi problémák vagy éppen láz esetén.
 • Egyhítheti a kismamák (a 3. hónaptól az utolsó percig) panaszait, segít ellazulni, megnyugodni, összhangba kerülni kisbabájukkal. A kisbaba születését követően ez az összhang és nyugalom a „pocakon kívül” is felidézhető a masszázs által.
 • Akiknek stresszes az életük, egyensúlytalanságot élnek meg.
 • Kiegészítő segítségként azoknak, akik pszichoszomatikus eredetű panaszokkal, krónikus degeneratív betegséggel küzdenek.
 • Kiegészítő masszázsként depresszióban, pánikbetegségben szenvedők számára.

Mit javaslok?

Tapasztalataim azt mutatják, hogy a ringató masszázs során felszínre törnek az elfojtott traumák, félelmek, oldódnak a gátak. E folyamat további támogatása céljából javasolni szoktam, hogy a masszázst életvezetési segítségadással egészítsük ki.

Mit mondanak mások?

Gyermekkoromban ért egy trauma, amit egyszerűen képtelen voltam feldolgozni. Bár látszólag jól voltam, az emberi kapcsolatokban megmutatkozott az ebből fakadó bizonytalanságom. Folyton kétségek gyötörtek. Egy idő után beláttam, ez így nem maradhat. Egy barátom javaslatára kerestem fel Anikót. Az életvezetési segítség mellé javasolta a ringató masszázst is. Amilyen szkeptikus voltam utóbbival szemben, annyira meglepett már az első alkalommal, szinte összeomlottak a bennem lévő gátak. Felemelő érzés… (Zsolt, 42)

Mi az ára?

7000 Ft/60 perc

Tájékoztatom kedves vendégeimet, hogy a nálam igénybe vehető szolgáltatások nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást, diagnosztizálást és kezelést. Gyógyító tevékenységet nem folytatok.