Elérhetőségek

3324 Felsőtárkány, Koronás u. 36.

info@sikeaniko.hu

+36 70 676 0702

Írd be a keresett szót, majd nyomd meg az Enter billentyűt
 
A teljesség átélése

Élménymasszázsok

“Miért kellene boldogtalan legyek,
hiszen lényem minden egyes porcikája virágzik.”
(Rumi)

Stresszoldás kristályokkal

A stresszoldás kristályokkal egy vibrációs energián alapuló gyakorlat, melynek során a test egyes pontjaira kristályokat helyezünk. A kristályok elnyelik, irányítják, méregtelenítik, emelik és terjesztik az energiát, ezáltal segítenek rátalálni a harmóniára, helyreállítják természetes ritmusunkat és egyensúlyunkat.

Miben segítenek?
  • A kristályok segítenek a stressz oldásában, így kiegészítheti az orvosi kezelést azok esetében, akik migrénnel, álmatlansággal, pánikrohamokkal, fájdalommal, ízületi betegségekkel, emésztőrendszeri rendellenességekkel, valamint krónikus vagy súlyos betegségekkel küzdenek.
  • Meddőségi és viselkedészavarok esetén is társítható a gyógyászati kezelés mellé.
  • Érzelmi szinten stabilizálják a hangulatunkat, fokozzák önbecsülésünket.
  • Segítik a tisztánlátást és fókuszálást.
Mi az ára?

4500 Ft/45 perc

Tibeti hangtálak

A tibeti hangtálak rezegnek és gazdag, mély hangot adnak ki. A buddhista szerzetesek régóta használják meditációs gyakorlatok során. Az „éneklő tálak” rezgései pozitív változásokat idéznek elő, csökkentik a stresszt, harmonizálják a sejteket, kiegyensúlyozzák a test energiarendszerét. Jótékonyan hatnak az agyhullámokra és az immunrendszerre.

A tibeti hangtálak jótékony hatásai:
  • Elősegítik a teljes ellazulást
  • Csökkentik a stresszt, a szorongást
  • Kiegyensúlyozzák a csakrákat
  • Segítenek fókuszálni
Mi az ára?

7000 Ft/60 perc

Gyertyás feltöltődés

A gyertya lángja mindig is a lélek metaforája volt. A gyertyákat évezredek óta használják, hogy egyesítsék az elme, a test és a szellem erejét. A gyertyák színükkel, illatukkal, fényükkel és melegükkel erősítik testünk energiaközpontjait, a csakrákat.

Mi az ára?

7000 Ft/60 perc

Tájékoztatom kedves vendégeimet, hogy a nálam igénybe vehető szolgáltatások nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást, diagnosztizálást és kezelést. Gyógyító tevékenységet nem folytatok.