Elérhetőségek

3324 Felsőtárkány, Koronás u. 36.

info@sikeaniko.hu

+36 70 676 0702

Írd be a keresett szót, majd nyomd meg az Enter billentyűt
 
A tiszta nyugalom

Himalájai sóköves masszázs

“Hagyd magad csendesen belevonódni
annak vonzásába, amit igazán szeretsz.”
(Rumi)

Mi a himalájai sóköves masszázs?

A himalájai sóköves masszázs az életmódmasszázsok egyik élvonalbeli technikája. A himalájai sókövek 84 természetes ásványt tartalmaznak. A meleg sókristályok által végzett, a nyirokrendszert stimuláló, az egész testet érintő masszázs kiegyensúlyozottabbá tehet, csökkenti a stresszt, oldja a feszültséget, segíti a mély relaxációt és fokozza a jó közérzetet.

Mik a jótékony hatásai?

  • Csökkenti a szorongást, segít az álmatlansággal szemben.
  • Gyengéden radírozza a bőrt, selymessé téve azt.
  • Kellemes, nyugtató érzést ad.
  • S a legfontosabb: a hő aktivizálja a paraszimpatikus idegrendszert, melynek feladata a szervezet nyugalmi helyzetének visszaállítása, a regenerálás, és a raktárak feltöltése.

Miért van szükségünk pihenésre, nyugalomra?

A létfenntartáshoz szükséges, akaratunktól független folyamatokat a vegetatív idegrendszer irányítja. A szimpatikus idegrendszer védett meg régen azoktól a veszélyektől, melyeket például egy medve felbukkanása jelentett. Napjainkban a felgyorsult társadalmunk kiváltotta stressz aktiválja. Amikor túlterheltnek, stresszesnek érezzük magunkat, a szimpatikus idegrendszerünk dolgozik. Ezért, ami egykoron megvédett minket a veszélytől, ma nehézzé teszi számunkra a pihenést, relaxációt. Mindez különféle betegségekhez, izomfeszüléshez, fáradtsághoz, kimerültséghez vezet. Ezért van nagy szükségünk arra, hogy pihenni tudjunk. Ha pihenünk, fiatalodunk. Ha fiatalabbnak érezzük magunkat, a legjobbat hozhatjuk ki magunkból, képesek leszünk jobban teljesíteni, s egy nyugodtabb, boldogabb, teljesebb életet élni.

Amikor a felmelegített himalájai sóköveket a testen alkalmazzuk, a hő hatására a paraszimpatikus idegrendszer működésbe lép, a stressz csökken, majd ellazulunk. Nem csak az elménk, de az izmaink is megpihennek, így könnyebben tudom a problémás területeket felszabadítani.

Neked ajánlom, ha...

Mindenkinek szüksége van egy kis lazításra…

Mit mondanak mások?

Sajnos elég komoly pszichoszomatikus betegségem volt, és – mint sok ismerősöm is – persze megkaptam az orvostól, hogy ne stresszeljek annyit. Könnyű ezt mondani – gondoltam. Bizonyos dolgokat nem tudok megváltoztatni az életemben, így a stresszt sem tudom teljesen kizárni, ezért valami olyan (nem gyógyszeres) megoldást kerestem, ami segít legalább csökkenteni. Nekem a himalájai sóköves masszázs rengeteget segített ebben. Úgy érzem, nem csak az adott alkalommal segít, hanem összességében is jóval könnyebben veszem azóta a problémákat… (Borbála, 47)

Mi az ára?

7000 Ft/60 perc

Tájékoztatom kedves vendégeimet, hogy a nálam igénybe vehető szolgáltatások nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást, diagnosztizálást és kezelést. Gyógyító tevékenységet nem folytatok.