Elérhetőségek

3324 Felsőtárkány, Koronás u. 36.

info@sikeaniko.hu

+36 70 676 0702

Írd be a keresett szót, majd nyomd meg az Enter billentyűt
 
A gyengédség ereje

Lélekringatás

„Amit keresel,
az is keres téged.”
(Rumi)

Mi a lélekringatás?

A lélekringatás (holistic pulsing) egy gyengéd és biztonságos masszázs, mely arra ösztönzi testünket, hogy megpihenjen, miközben oldódnak az érzelmi és fizikai traumák.

A lélekringatás során a ringató és hullámszerű mozgások előhívják a testemlékeket a méhben lévő magzati tapasztalatokról, valamint a csecsemőkori ringatásról. A biztonság, törődés és odafigyelés révén a mélyen lerakódott lelki terheket, lélekblokkokat szabadon engedjük, így segítve az öngyógyulást. Felhasználjuk a víz energiáit (hiszen testünk közel kétharmadát víz alkotja), hogy testünk, lelkünk és szellemünk harmóniába kerüljön.

Mik a jótékony hatásai?

A lélekringatásnak számtalan előnye van, melyek túlmutatnak az általános relaxáción. A holistic pulsing a test öngyógyító erejét aktivizálja.

 • Lebontja a fizikai és érzelmi gátakat.
 • Oldja a mélyen lévő izmok feszültségét, az érzelmi blokkokat.
 • Segíti az önelfogadást, önismeretet.
 • Segít megteremteni a test, a lélek és a szellem egységét, harmóniáját.
 • Lazítja a merev ízületeket, növeli a rugalmasságot, nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé.
 • Serkenti a test nyirokkeringését.
 • Stimulálja a test valamennyi sejtjét.
 • Mélyebb, könnyedebb légzést eredményez.
 • Egyidejűleg ellazít és feltölt energiával.

Hogyan történik?

A lélekringatatás során apró, pici mozdulatokkal elringatom a testet (a masszázs ruhában történik). Olyan érzés kelt hatalmába, mint amit az édesanyja pocakjában érez a magzat: meghitt, békés érzetet ad. A ringató, pulzáló, nyújtó mozgásokat rendkívül óvatosan alkalmazom a teljes testen. Megtaláljuk a megfelelő ritmust, melyek szabályos mintázata megteremti az áramlást és a könnyűség érzetét. Ezáltal a benned lévő érzelmi blokkok feloldódnak, az energiák szabadon áramolnak – mindez anélkül, hogy az ellenállást letörnénk vagy mindezt erőltetnénk. Az eredmény a megújulás, a kibővülés, az elevenség érzése, csakúgy mint a kipihentség, boldogság, gondtalanság, nyugalom. Egy teljesen boldog jelenlét.

Kiknek ajánlott?

 • A holistic pulsing a lágy, gondoskodó ringatásnak köszönhetően különösen hasznos azoknak, akik valamilyen traumát éltek át.
 • A szülők megtanulhatják, hogyan nyugtathatják meg gyermeküket lélekringatással a sötétben való félelem, érzelmi problémák vagy éppen láz esetén.
 • Egyhíti a kismamák (a 3. hónaptól az utolsó percig) testi panaszait, segít ellazulni, megnyugodni, összhangba kerülni kisbabájukkal. A kisbaba születését követően ez az összhang és nyugalom a „pocakon kívül” is felidézhető a lélekringatás által.
 • Akiknek stresszes az életük, testi-lelki egyensúlytalanságot élnek meg.
 • Azoknak, akik pszichoszomatikus eredetű panaszokkal, krónikus degeneratív betegséggel küzdenek.
 • Depresszióban, pánikbetegségben szenvedők számára.

Mit javaslok?

Tapasztalataim azt mutatják, hogy a lélekringatás során a lelkük által beszélnek az emberek. Felszínre törnek az elfojtott traumák, félelmek, oldódnak a gátak. E folyamat további segítése céljából javasolni szoktam, hogy a lélekringatást életvezetési mentorálással egészítsük ki.

Mit mondanak mások?

Gyermekkoromban ért egy trauma, amit egyszerűen képtelen voltam feldolgozni. Bár látszólag jól voltam, az emberi kapcsolatokban megmutatkozott az ebből fakadó bizonytalanságom. Folyton kétségek gyötörtek. Egy idő után beláttam, ez így nem maradhat. Egy barátom javaslatára kerestem fel Anikót. Az életvezetési tanácsadás mellé javasolta a lélekringatást is. Amilyen szkeptikus voltam utóbbival szemben, annyira meglepett már az első alkalommal, szinte összeomlottak a bennem lévő gátak. Felemelő érzés… (Zsolt, 42)

Mi az ára?

7000 Ft/60 perc